Patti Smith, ha passat un tifó pel Palau

patti smithpatti bnpatti sepi

Ara si que puc morir tranquil. Vaig anar a veure la Patti al Palau de la Música i encara estic en estat de xoc. Quanta energia té aquesta dona! seixanta-sis anys i en plena forma.
Amb un mínim grup de músics de 5 persones va portar a terme un concert de factura insuperable fent un especial èmfasi en el seu últim àlbum “Banga” considerat el millor després de “Horses” cosa que corroboro. Potser vaig trobar a faltar alguns grans clàssics i alguns temes del més “canyeros” però entenc que el format acústic de la banda era molt adient amb el repertori.
La Patti Smith va estar fantàstica en tot moment, encara conserva aquella veu que la fa tant especial una veu salvatge i inclassificable amb potència i majestuositat. En tot moment va establir un estret vincle amb el públic, el Palau és un lloc amb un magnetisme especial i aquest magnetisme va estar al servei de la gran diva. A partir de la segona mitat del concert no es va veure ningú assegut a la seva cadira, alló va esdevenir una estreta comunió amb la Patti, tothom aixecat cantant i ballant els seus temes. Van haver dos moments apoteòsics, el primer amb “Land” l’icònic tema de “Horses” que va acabar fusionant magníficament amb “Gloria” i l’altre al final amb “People have the power”. La Patti Smith va ser la gran sacerdotessa d’un gran ritual de Rock & Roll, el millor que s’ha fet a Barcelona en molt de temps, i jo he pogut ser testimoni. Visca la Patti!

en → es
Que
en → es
,
en → es
assegut
en → es
Comunio

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s